Святослав Вакарчук назвав концерт "Океану Ельзи" в прифронтовому Маріуполі "історичним" (фото, відео)

Вчора група Святослава Вакарчука виступила з тріумфальним концертом в Донецькій області.

Маріуполь зустрів групу "Океан Ельзи" оваціями. Фото: 0629.com.ua.

У вівторок, 17 травня, в прифронтовому місті Маріуполі знаменита українська група "Океан Ельзи" виступила з концертом. "Сказати, що він дивовижний - нічого не сказати, він - історичний" - зазначив Вакарчук, повідомляютьПатріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як стало відомо, в ході свого виступу неперевершена група "Океан Ельзи" презентувала ексклюзив для жителів Маріуполя - прем'єру пісні "Осінь".

Пропонуємо вашій увазі фото і відео, яке демонструє частину концерту легендарного українського гурту Святослава Вакарчука і його команди.

З вікна військового ліцею у Львові випав 14-річний курсант - деталі трагедії

понеділок, 29 квітень 2024, 18:38

У неділю, 28 квітня, з вікна третього поверху Львівського ліцею ім. Героїв Крут випав 14-річний курсант з Запоріжжя Інформацію "Еспресо.Захід" підтвердив начальник ліцею ім. Героїв Крут полковник Юрій Гусар, передають Патріоти України. За словами полко...

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...