Святослав Вакарчук поділився враженнями від екскурсії на SpaceX (фото)

Під час свого візиту до SpaceX музикант познайомився із українським програмістом Олексієм Пахуновим.
Святослав Вакарчук. Фото: соцмережі.

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук побував на космічному підприємстві SpaceX, засновник якого відомий інженер та мільярдер Ілон Маск, передають Патріоти України.

Під час свого візиту до SpaceX Святослав Вакарчук познайомився із українським програмістом Олексієм Пахуновим. Як зазначив музикант, Пахунов був відповідальним як Senior Flight Software Engineer за посадку Falcon 9 в грудні 2015 року.

Тоді ракета-носій Falcon 9 Full Thrust успішно здійснила посадку на спеціальний майданчик на мисі Канаверал. Це був перший в історії космонавтики запуск ракети-носія, яка вивела на орбіту корисний вантаж та здійснила м'яку посадку на землю.

"Нам є ким пишатися", – додав Вакарчук у повідомленні в Twitter.

Також він відзначив, що дружина українського програміста працює викладачем української мови в Лос-Анджелесі.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...