Святослав Вакарчук знімається у художній стрічці відомого українського режисера

Зовсім скоро фанати співака, можливо, побачать його не лише на концертах, а й на екранах в образі хірурга й борця за справедливість.

Святослав Вакарчук. Фото google.com

Український режисер і сценарист Роман Балаян, який нещодавно розповів про наміри запросити на головну роль своєї нової картини культового співака Святослава Вакарчука, поділився новими деталями незавершеного сценарія, у якому лідер "Океанів" зіграє хірурга і зробить операцію 7-річному хрещенику, повідомляють Патріоти України з посиланням на "А'Лайм".

За словами режисера, сценарій ще незавершений. Балаян не йде далі 32-ї сторінки, оскільки не впевнений чи будуть гроші на зйомку картини.

"Лень записывать, пока не узнаю, есть ли возможность достать деньги и снять фильм. Если такое случится, то в главной роли вижу Святослава Вакарчука. По крайней мере, я под него пишу", - розповідає він.

Балаян дуже зацікавлений в органіці та зовнішності музиканта. Вакарчук настільки пасує під сюжет цієї картини, що йому навіть не треба буде грати.

"У него, как и у Янковского, протестное лицо", - додав режисер.

Новини про те, що Вакарчук зіграє саме хірурга, виявилися правильними, але Балаян не збирається робити акцент на його професії.

"Дело в том, что хирург - это первые две страницы. Дальше к этому не возвращаемся вообще. Этот самый хирург сделал операцию своему 7-летнему крестнику, сыну его близких друзей. А мальчик прямо на операционном столе умер, непонятно почему, была простейшая операция", - прогортав сценарій Балаян.

Причини смерті дитини на операційному столі, як і деталі незвичайної долі хірурга, відкриються глядачеві вже в самому кінці.

"Там еще будет очень странная девушка... Ну, и что было на самом деле с операцией и кто эта странная девушка, выяснится под конец фильма", - зазначив режисер.

Святослав Вакарчук ще не ознайомлювався зі сценарієм, музикант дужже зайнятий турами своєї групи.За словами балаяна, зустріч щодо фільму має відбутися у травні 2017 року. Режисер висловлює великі сподівання, що співак погодиться на цю роботу.

"Мне бы все-таки очень хотелось, чтобы снялся именно Вакарчук. Я понимаю, что ему, может, это не так и нужно. В кино снимаются, чтобы стать известными, а его и так все знают, больше чем любого артиста", - завершив Балаян і назвав співака одним із найцікавших людей в Україні.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...