Свої "санкції": Запорізькі депутати хочуть, щоб “Кока-кола“ годувала дітей АТОшників

Наша відповідь неповажливим маркетологам.

Бойкот Coca-Cola. Фото: korrespondent.net


Запорізькі депутати хочуть, щоб “Кока-кола“ годувала дітей АТОшників. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат Запорізької облради Ярослав Гришин, який разом з іншими готує позов до “Кока-коли”, передають Патріоти України, з посиланням на Depo.Запоріжжя.

Позовну заяву до компанії “Кока-кола“ про захист честі, гідності ділової репутації та стягнення моральної шкоди у розмірі 1 мільйона гривень подаватимуть до Подільського районного суду міста Києва. В якості позивача виступає депутат Запорізької міської ради, ветеран АТО Олег Коломоєць.

“Єдино правильна сатисфакція для порушників норм міжнародного права - матеріальна. Олег планує стягнені з “Кока-кола“ гроші витратити на обіди для дітей бійців АТО. 170000 гривень мер міста Запоріжжя від Оппоблоку Буряк в бюджеті не знайшов. Решта суми буде передана пропорційно сім'ям загиблим героїв. Офіційно в зоні АТО загинуло 114 військовослужбовців - жителів Запорізької області“, - повідомив Ярослав Гришин.

Запорізькі депутати хочуть, щоб “Кока-кола“ годувала дітей АТОшників - фото 1

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...