Свою вину не визнають: Суд оголосить вирок бійцям батальйону "Торнадо" (фото)

Як заявив екс-комбат Торнадо Руслан Онищенко, в виправдувальний вирок "торнадівці" не вірять і мають намір подавати апеляцію.

Батальйон "Торнадо" на лаві підсудних. Фото:http://censor.net.ua/

Колишні бійці спеціальної роти Міністерства внутрішніх справ "Торнадо", яким 7 квітня буде винесено вирок за звинуваченням у створенні злочинної організації, вчиненні вбивств і ряду інших злочинів, в тому числі, сексуально-насильницького характеру, заперечують свою провину. Про це пише Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

Як заявив екс-комбат Торнадо Руслан Онищенко, в виправдувальний вирок "торнадівці" не вірять і мають намір подавати апеляцію.

"Зараз всі чекають дзвінка від Матіоса, що він скаже - 15 чи 20 років", - сказав він. Онищенко одягнений в футболку, на якій написано: "Комбат. Сердце не прятал за спины ребят".

Також наголошується, що в залі суду техслужби не змогли налаштувати мікрофони, тому присутні не чують нормально суддю, який оголошує вирок.

Відзначається, що частина оголошення буде проходити в закритому режимі, оскільки стосується звинувачень у злочинах сексуально-насильницького характеру.Справа налічує 80 томів.

Після невеликої перерви в засіданні о 12.05 судді попросили журналістів покинути зал суду, після чого почнеться оголошення частини, яка стосується сексуальних злочинів.

"Ми надамо запис журналіста. І до оголошення резолютивної частини, всі питання (технічні) будуть вирішені", - заявив журналістам прес-секретар суду.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...