Свиня, що любить російські гроші: В елітному селі під Києвом розмалювали будинок Валерії Гонтаревої (фото, відео)

Голова НБУ йде з посади в ореолі загальної ненависті до себе. Політики та бізнесмени, що втратили мільярди в збанкрутілих банках звинувачують перш за все її. Патріоти, що звинувачують Гонтареву у корупції та лобіюванні російського капіталу.

Під будинком Гонтаревої пройшла акція протесту, 6.04.2017 р.

Під будинком глави Національного банку Валерії Гонтаревої пройшла акція протесту, люди вимагали закриття діяльності російських банків і загалом її відставки, зазначають Патріоти Україниз посиланням на "112 Україна". Можливо це і стало останнєю краплею, котра добила голову НБУ, і прискорила її відставку.

Учасники акції розмалювали паркан маєтку глави Нацбанку, оскільки до них ніхто не виходив. Зокрема на стінах огорожі намальовано знак долара, свиню з російським прапором, написи "Крадійка", "Посіпака", "Вбивця". Загалом біля будинку знаходилося близько десятка людей, які тримали в руках плакат з написом "Вбивця вдавися".

Під будинком Гонтаревої пройшла акція протесту, 6.04.2017 р.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...