Свинячі голови, сині туші та гнилі кістки: Біля села на Львівщині розсипали тонни бридких відходів (фото, відео)

Невідомі викинули близько шести тонн решток свиней.
Хтось вирішив, що селянам ця гидота не заважатиме. Фото: Фейсбук.

У ніч на 11 серпня поблизу села Крехів Жовківського району на Львівщині невідомі викинули близько шести тонн решток свиней. М'ясо та кістки дикі тварини ще розтягнули уздовж дороги. Відповідні фото та відео опублікував еколог Ігор Муравський у себе на Facebook, передають Патріоти України.

"Місце оглянули з представниками Нацполіції. Повідомили керівництво державної екологічної інспекції області, керівника держпродспоживслужби у районі. Чекаємо висновків держпродспоживслужби і виїзд на місце лабораторії державної екологічної інспекції", – написав Ігор Муравський.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...