Свиньи, а не подданные: "Прем'єр" Криму слізно скаржиться Путіну на зростання незадоволених російською дійсністю (документ)

"Нельзя подрывать веру в материнскую заботу России о российских жителях Крыма" - переконує Аксьонов господаря Кремля.

Сергій Аксьонов. Фото:www.ednist.info

Українські хакери зробили надбанням громадськості лист, направлений так званим "головою" Криму Сергієм Аксьоновим російському президенту Володимиру Путіну. Про це пишуть События Крыма, інформують Патріоти України.

У документі, опублікованому на сайті cyberhunta, Аксьонов просить не скорочувати фінансування Криму, нарікаючи на зростання невдоволення і "падіння оптимізму" кримчан.

"Мы считаем, что даже с учетом всех сложностей по формированию федерального бюджета нашей молодой российской республике нельзя сокращать финансовую поддержку. Нельзя подрывать веру в материнскую заботу России о российских жителях Крыма", - заявляє Аксьонов.

За його даними, в 2015 році ступінь залежності кримського бюджету від федеральних дотацій вдалося знизити з 80,2% до 67,2%. Однак це відбулося виключно за рахунок скорочення фінансування - Крим недоотримав 3 млрд рублів прямих бюджетних трансфертів, що становить третину дохідної частини.

"Сокращение бюджетного финансирования уже оказывает свое негативное влияние на качество жизни в Крыму при всех остальных приведенных условиях. Мы полностью уверенны в том, что сможем удержать ситуацию под контролем.

Но в то же время нас беспокоит рост недовольства и падение оптимизма у российских граждан Крыма. По самым оптимистическим оценкам, количество разочарованных жителей полуострова на данный момент составляет не менее 34% и наблюдается тенденция к их увеличению", – скаржиться Аксьонов.

"Практическое проявление заботы в отношении населения российского Крыма поможет нам преодолеть растущее уныние, неуверенность и страх, которые распространяются среди российских граждан республики Крым. Это влияние усиливает у жителей Крыма сравнительное мышление между украинским прошлым и российским настоящим, что может повлечь за собой негативное развитие событий" - підсумував він.

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...