Сила материнської любові: Лікарів на Чернігівщині шокував вчинок хворої на рак жінки (відео)

Лариса Скоба ризикнула собою заради майбутньої дитини. Будучи вагітною із раковими метастазами у хребті, жінка відмовилася від хіміотерапії, щоб народити здорову донечку.

Скрін відео

Жителька Чернігівщини Лариса Скоба, у якої діагностували рак, відмовилася робити хіміотерапію через вагітність. Про це розповідається в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

У Лариси виявили агресивний рак із метастазами у хребті. Без належного лікування вона могла померти, та жінка все ж ризикнула собою заради народження здорової дитини.

"Це вперше зі мною таке, що я не вагалася. Зазвичай сумніваюся. Я думала, хоч би доносити і народити дитину. Мені вже все рівно було, що зі мною станеться", – розповіла жінка.

За словами завідувача мамологічним відділенням Чернігівського обласного онкодиспансеру Сергія Поленкова, під час вагітності рак протікає агресивніше. Тому вчинок 43-річної жінки шокував медичний персонал.

"Я боявся, що той період часу, який ми вже втратили, буде для нас фатальним. Однак хвороба почала відступати так само раптово, як і почалася. У підсумку ж Лариса народила цілком здорову дівчинку. Любов і материнська самопожертва врятували обох, безумовно", – зазначив лікар.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...