Символічно: Папа Римський сфотографувався з прапором України

Відповідний знімок розмістили в Instagram понтифіка, де він зібрав 150 тис. лайків.

Папа Римський сфотографувався з прапором України. Скріншот.

Папа Римський Франциск поділився фотографією, на якій він обіймає жінок з українським прапором. Відповідний знімок розмістили в Instagram понтифіка, де він зібрав 150 тис. лайків, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Фотографію опублікували за підписом на різних мовах: "Ніжність: майже забуте слово, якого сьогодні потребує весь світ, нам всім це потрібно!".

Користувачі соцмережі з України також оцінили фотографію Папи Римського.

Нагадаємо, глава Римсько-католицької церкви завів аккаунт в соцмережі Instagram під ім'ям Franciscus 19 березня. У Ватикану також є офіційна сторінка в Instagram, на яку підписано близько 80 тис. користувачів. Сам Папа Римський в 2012 році завів аккаунт в Twitter, який читають 8,87 млн користувачів.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...