Синоптики дали прогноз на найближчі дні: Шквали, дощі, град і спека

В Україні зберігається небезпека шквалів і ураганів.

Синоптики прогнозують спеку і грози. Фото: belprauda.org.

У середу, 22 червня, на більшій частині України очікується мінлива хмарність, а в західних і північних областях - короткочасні дощі, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/сек, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На решті території буде без опадів, вітер східний, 5-10 м/сек., Температура вдень +28 ... + 33 ° С.

У південній частині, східних та Дніпропетровській областях - до +32 ... + 36 ° С.

У Києві ближче до вечора очікується короткочасний дощ, гроза, температура повітря буде зберігатися близько + 30 ° С протягом усього дня.

У четвер також на правобережній Україні збережеться спекотна погода з перемінними опадами, а вже в п'ятницю, 24 червня, сильні дощі з грозами пройдуть в центральних і східних регіонах, при цьому температура повітря трохи спаде.

Прогноз погоди на 22 червня.

Прогноз погоди на 23 червня.

Прогноз погоди на 24 червня.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...