Синоптики порадували: в Україну дуже поспішає літо

​Українці вже пережили найсуворіші дні цього року — з перших чисел квітня по всій території країни очікується не по-весняному тепла погода.

В Україну поспішає весна. Фото: pixabay.com.

За даними Українського гідрометеорологічного центру значно потепліє вже 30 та 31 березня. Температура повітря сягне 10-15 градусів за Цельсієм. Після цього буде кілька трохи холодніших днів, а потім знову тепла весна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нічна температура повітря у ці дні буде також приємною — 1-6 градусів з позначкою «+». Багато опадів не передбачається, однак 31 березня у центрі та на півночі слід чекати на короткочасний дощ.

Тож, усім шанувальникам зими і морозів треба насолоджуватись останніми днями, коли ще можна застати мінусову температуру та сніг.

Зазначимо, що погодні умови у Україні є дуже контрастними. Ще три дні тому більшість регіонів засипало снігом, а через тиждень до українців прийде справжнє літо.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...