Синоптики розказали, якою буде погода в Україні на Новий рік

Чи дочекаються українці снігу?

Ілюстрація: ЖЖ

"Про погоду завершальних днів старенького вже року я завжди не дуже люблю говорити. Бо ніхто вже не хоче звертати увагу на "завтра", а всім треба знати, яка погода буде на Новий рік", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України. Наводимо текст посту:

"Мені завжди цікаво, яка різниця, буде сніг з морозом чи не буде, якщо всі й так сидітимуть по теплих хатах, а за вікном буде темно. А вранці 1 січня питимуть каву чи чай вже під обід і знову ж таки у теплих хатах. На Різдво я ще розумію, бо все ж багато хто ходить колядувати чи в гості до родини. Але. Робота є робота.

Завтра в Україні буде тепло і без особливих опадів. Власне, весь найближчий тиждень так і буде. Хіба що дощі з мрякою ходитимуть. У вівторок очікується сильний вітер із штормовими поривами. А ось з 29 грудня температура почне повзти вниз і добереться нарешті до морозів. Грудень завершиться рідною погодою.

Про якісь там романтичні святкові снігопади не скажу, бо поки нічого такого не бачу та ще зарано. Будемо разом стежити і уточнювати. Проте морози в кінці старого року і на початку наступного - будуть. А поки що роздивляйтеся цю прогностичну діаграмку для Києва, яка порадує високою температурою повітря тих, у кого є лічильники на опалення - можна зекономити".

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...