Синоптики розповіли, коли ж в Україну прийде літо

У найближчі тижні в усіх регіонах країни припинення дощів не очікується, незважаючи на значне потепління.

Справжнє літо прийде ще не скоро. Фото: dlya-woman.ru.

В Україну тепле літо прийде ще не скоро. Потужний циклон, що прийшов в країну ще на початку місяця, затримається в усіх областях надовго. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з прогнозами, в найближчі тижні в усіх регіонах країни дощі не припиняться, незважаючи на значне потепління.

Прогноз погоди на 21 травня.

Як зазначають синоптики, справжнє літо прийде в середині червня, а поки майже кожен день будуть йти дощі, місцями з грозами.

По всій території України до кінця травня очікуються зливи з грозами. Середня температура у всіх областях країни - близько +20.

Прогноз погоди на 22 травня.

В Укргідрометцентрі відзначають, що на півдні країни очікується +24, в інших областях до +22 градусів. На початку червня прохолодна погода збережеться.

Прогноз погоди на 23 травня.

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...