Сирійська армія захопила район західного Алеппо

Також армія Асада зайняла паперову фабрику. Але повстанці сподіваються, що в найближчі дні будуть зміни.

Алеппо. Фото: "Твіттер"

Сирійська армія в результаті запеклих зіткнень захопила район Дахіят аль-Ассада в західному Алеппо, звівши нанівець успіхи повстанців за два тижні, повідомляє Reuters з посиланням на військових спостерігачів і чиновників в рядах повстанців. Про це передають Патріоти України.

У Сирійської обсерваторії з прав людини заявили, що сирійські урядові війська взяли під контроль село Мініа і прилеглі позиції. Армія також захопила квартал 1070, паперову фабрику і прилеглі пагорби на південному заході Алеппо.

Представник повстанців Закарія Малахіфджі підтвердив успіхи сирійської армії. "Звичайно, коли режим бере території під свій контроль, це робить негативний вплив ... Ми сподіваємося, в найближчі дні будуть зміни", - додав він.

Сирійські правозахисники повідомляють про 454 загиблих в результаті авіаударів за останні два тижні. Сотні людей отримали поранення.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...