Ситуація у зоні АТО: З опівночі зафіксовано шість ворожих обстрілів, - прес-центр штабу АТО

Ворог застосовував гвинтівки, кулемети та стрілецьку зброю

Фото: "Слово і діло"

18 вересня з опівночі до 18:00 зафіксовано шість ворожих обстрілів. Окупанти застосовували кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 вересня 2016 року

З опівночі і до 18.00 зафіксовано 6 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння російсько-окупаційні війська не застосовували.
Зокрема, на Маріупольському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Мар’їнки та Павлопіля, де бойовики вели турбуючий вогонь з кулеметів та стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку найбільше ворожих обстрілів сталося в Авдіївській промзоні. Ворог обстрілював українських захисників, використовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.
Окрім того, на Маріупольському напрямку бойовики застосували далекобійні гвинтівки. Так, противник застосував снайперські групи в районі Мар’їнки.
Варто зазначити, що вогонь у відповідь українські захисники не відкривали. Також Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод", - йдеться у повідомленні.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...