Ситуація в Криму: В Сімферополі пролунав вибух, є загиблі

В одній із квартир на п'ятому поверсі вибухнув газ.

Вибух у Сімферополі. Фото: соцмережі.

В окупованому Криму у Сімферополі прогримів вибух у житловому будинку. За попередніми даними, унаслідок вибуху постраждала одна людина. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Відбувся сильний вибух у квартирі на п'ятому поверсі, ми не розуміємо, що точно сталося. Чоловік вилетів прямо з вікна. Його відвезла "швидка". У квартири вилетіла одна стіна", - розповів очевидець інциденту.

До того ж були ушкоджені сусідні будинки та припарковані автомобілі. Також повідомляється, що мешканців будинку, у якому стався вибух, евакуювали. Пізніше стало відомо, що постраждалий чоловік загинув дорогою до лікарні. "У квартирі були будівельники, вони натягували стелі і гріли газом плівку. У цей час вибухнув балон. Робітник, який проводив ремонт у квартирі, де вибухнув балон, отримав важкі опіки і помер по дорозі в лікарню", - розповіли оперативники.

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...