Ситуацію зі "скандальним чеком" з їдальні НБУ прокоментували співробітники установи

У соціальних мережах бурхливо коментують фотографію чека з їдальні Національного банку України.

Фото: http://apostrophe.com.ua/

В Національному банку України 2 липня прокоментували ажіотаж, який розгорівся в мережі навколо чека з їдальні НБУ. Пост у Facebook зробила співробітниця Нацбанку Ганна Поперняк, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Приголомшлива у нас країна. Якийсь небайдужий чоловік сходив в їдальню НБУ №3 у цокольному поверсі головної будівлі на Інститутській, в якій я сама вважаю за краще обідати, купив там суп з квасолею і грибами, варений рис і салат з капустою, заплатив за це 4 гривні з копійками, виклав чек у київському паблику і .... shit hits the fan" – зазначає вона.

"Я з цікавістю дізналась, що ми тут зажраті тварюки, пенсіонери голодують, в країні війна, а у нас на роботі нехитра їжа коштує мало грошей. І, як завжди, замість того, щоб включити мозок і подумати, як зробити добре всім, народ, захлинаючись, таврує ганьбою ціни в їдальні НБУ і бажає швидкої болісної смерті його співробітникам за.... А за що власне як раз і незрозуміло", - пише співробітниця НБУ.

"Люди, схаменіться. Адже ви самі не харчуєтеся тарілкою порожнього супу, п'ятьма ложками вареної рисової крупи і ста грамами капусти на 5 гривень на день. Далеко не всі з вас багато і важко працюють (нам не звикати працювати 60+ годин на тиждень). Хочете жити, як співробітники НБУ, - мати на роботі дешеві гарячі обіди і довгий насичений робочий день в навантаження - велкам, стаєте співробітниками НБУ. У нас ще багато роботи, на всіх вистачить", - додає вона.

Слідом за нею написав і співробітник НБУ Олександр Бевз.

"Пост з чеком з їдальні НБУ сьогодні рознесли по Фейсбуку. І понеслась... Давно не бачив стільки агресії і злості. А сенсації ж жодної немає: ціни по собівартості - їдальня державного органу не заробляє на продажу страв, не є прибутковою організацією. Для небагатьох думаючих це очевидно. А у решти пелена ненависті накрила очі, вуха і рот. Проблема більшості цих людей у тому, що вони не хочуть, щоб у всіх було однаково добре, а хочуть, щоб у решти було однаково погано, щоб всі страждали. Так ми вічно будемо копатися в бруді. Рівень у наших співгромадян під ногами, а повинен бути над головою. Шкода. Дуже шкода. На ненависті ми майже зруйнували нашу країну. Залишилося зовсім трохи... І якщо це когось утішить: середній обід в їдальні НБУ коштує 40-50 гривень", - зазначив він у Facebook.

"Просто цікаво, хто з "ненависників" хоча б спробував після Революції гідності залишити свій тепленький фейсбучек і приватний сектор і піти попрацювати на Україну у держсекторі. Що ж ви не хочете? Там же квасолевий суп по дві гривні", - додав Бевз.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...