"Ты че меня псиной рыжей называл?" В ж#пу ты меня в####ь говорил!": У мережу виклали відео "скрепних буднів" російської колонії

Слідчий комітет РФ провів перевірку, але відмовився порушувати кримінальну справу, бо "не виявив фактів перевищення тюремниками посадових повноважень".

Виправна колонія в РФ. Фото: соцмережі.

Співробітники виправної колонії №1 в російському Ярославлі катували ув’язненого Євгена Макарова, передають Патріоти України.

Увага! Не рекомендовано для перегляду людям з нестійкою психікою! Відео, на якому зафіксовані фрагменти тортур, опублікувала "Новая газета". Інцидент стався в червні 2017 року.

На записі, який триває понад десять хвилин, співробітники колонії по черзі б'ють Макарова гумовими кийками і кулаками. Йому також кілька разів виливають на голову воду з відра. Запис було зроблено з портативного відеореєстратора, які зобов'язані носити співробітники колонії.

Слідчий комітет РФ провів перевірку, але відмовився порушувати кримінальну справу. Слідчий, який проводив перевірку, заявив, що в ході огляду місця події було вилучено відеозаписи з переносних відеореєстраторів. Однак, за результатами їх перегляду фактів перевищення посадових повноважень не виявили.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...