"Ты че, ох*ел?": Російський хокеїст жорстоко побив арбітра за видалення з майданчика (відео, 18+)

​"Армієць" Сергій Петров вдарив суддю Микиту Тихонова ключкою по голові, а потім вирубив потужним хуком з правої.

Російський хокеїст жорстко побив суддю під час матчу. Скріншот.

Хокеїст російського клубу "Армієць" Сергій Петров став справжнім "героєм" матчу чемпіонату Бурятії проти команди "Дорожник". Гравець жорстоко побив суддю Микиту Тихонова, який видалив його з майданчика на 10 хвилин, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Грубіян різко відреагував на таке рішення рефері. Петров спочатку обматюкав арбітра, а потім не стримав емоцій і перейшов на рукоприкладство.

Спершу "армієць" вдарив Тихонова ключкою по голові, а потім вирубив суддю потужним хуком з правої. При цьому хокеїст примудрився ще й жбурнути об бортик іншого арбітра, що заступився за колегу.

(Увага! На відео присутня ненормативна лексика! 18+)

За інформацією місцевого видання Ulanmedia, в Мінспорту республіки запропонували дискваліфікувати всю команду.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...