"Ты шо, бл**ь, падло, оху**ший вообще?": У Миколаєві захисники безпритульних собак побили керівника "Центру захисту тварин" (фото, відео)

Причиною бійки стало те, що співробітники "Центру захисту тварин" кілька днів тому приспали 70 собак.

Фото:НикВести

У будівлі Миколаївської міськради, в холі біля сесійної зали, сталася бійка між захисниками безпритульних собак і директором комунального підприємства "Центр захисту тварин" Олександром Голобродським. Про це повідомляють Патріоти України.

Причиною бійки став той факт, що співробітники КП "Центр захисту тварин" 16 липня приспали 70 собак "на підставі висновків про їхню агресивність або невиліковні хвороби".

Джерело: НикВести

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...