Таємнича могила дитини в парку Києва: Поліція з'ясувала, що сталося (фото)

Поліцейські розшукали матір померлої дитини і вона повідомила, що зберігала прах сина вдома, але потім розлучилася із батьком хлопчика, який мав свою думку із цього приводу.

На місці дивного поховання дитини. Фото: Інформатор.

У п'ятницю, 2 жовтня, в столичному парку Слави перехожі виявили свіжу могилу з прахом дитини. Поховання знайшли поруч з пам'ятником акторові Леоніду Бикову. На дивну гранітну плиту, на якій було видряпано Фоміних Макар Вадимович, звернула увагу киянка, яка прогулювалася по алеї. Вона і повідомила про знахідку в поліцію, передають Патріоти України.

Прибулі на місце поліцейські і криміналісти оглянули місцевість і викопали яму під гранітною плитою. Виявилося, що там знаходилася урна з прахом, на якій також було зазначено - Фоміних Макар. Перевіривши реєстр про смерть, правоохоронці знайшли дані про смерть хлопчика з таким ім'ям.

Поліцейські розшукали матір померлої дитини і вона повідомила, що зберігала прах сина вдома. Але так як вона розлучилася з чоловіком, підозрює, що він міг підмінити урну і перепоховати сина.

Жінка не спілкується з батьком дитини і не знає, як з ним зв'язатися. У зв'язку з цим правоохоронці почали вивчення відео з камер спостереження і вирішили розшукати чоловіка. У столичній поліції повідомили, що в цій ситуації поліція не бачить ознак кримінального злочину.

Джерело: Інформатор

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...