Таємниця Бермудського трикутника розгадана, - Mirror

Американські вчені вважають, що цю ділянку океану роблять такою смертоносною незвичайні шестикутні хмари, які утворюються в результаті мікропоривів повітря.

Бермудський трикутник - пастка в океані. Фото: firtka.if.ua.

Група американських вчених розгадала феномен Бермудського трикутника — дивної області в Атлантичному океані площею близько 500 тисяч квадратних кілометрів, розташованої між Флоридою, Бермудськими островами і Пуерто-Ріко, де часто відбуваються незрозумілі катастрофи. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Mirror.

Зі слів метеоролога Стіва Міллера з Університету штату Колорадо, цю ділянку океану можуть робити такою смертоносною повітряні аномалії. Дослідники знайшли над Бермудським трикутником шестикутні хмари, які можна побачити на супутникових знімках, однак природа їх походження залишається невідомою.

Не виключено, що незвичайні хмари утворюються в результаті мікропоривів повітря, причому вчені порівнюють характер їх дії з ударом бомби. В результаті утворення аномальних хмар з'являються потужні низхідні пориви вітру, які б'ють по поверхні океану і викликають високі хвилі, здатні потопити будь-яке судно.

Такі хмари також створюють області потужної турбулентності, що представляє смертельну небезпеку для літаків.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...