Таємницю "везіння Ляшка" розгадають? НАБУ отримало доступ до документів лотереї щодо виграшів політика

Солом’янський суд дав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів політика за період з 1 січня по 24 жовтня 2017 року включно.

НАБУ розгадає секрет "везіння" Ляшка? Фото: 24СМИ.

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до речей та документів «Української національної лотереї» щодо виграшів Олега Ляшка. Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу суду від 26 лютого, передають Патріоти України.

24 жовтня 2017 року народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко задекларував виграші від лотереї на суми 283 тис грн і 134 тис грн. Відповідно до листа «Української національної лотереї», протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано. У листі підприємства йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

НАБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017000000004970 від 11 грудня 2017 року за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Солом’янський суд дав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів (призів) Олега Ляшка за період з 1 січня по 24 жовтня 2017 року включно. Ухвала діє протягом одного місяця.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...