Так ось чому Керченського не видно: Соцмережу підірвала заява Міноборони РФ про створення мостів-"невидимок"

Промисловці Росії ведуть науково-дослідні роботи без залучення державних бюджетних коштів, відрапортували в уряді Росії.

Керченська протока. Фото: e-crimea.info

Міноборони Росії оголосило про наміри створити нові розбірні мости, які будуть невидимими для сучасних засобів виявлення. Про це повідомив у понеділок заступник міністра оборони генерал армії Дмитро Булгаков, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, промисловці ведуть науково-дослідні роботи без залучення державних бюджетних коштів. Таке нововведення російського оборонного відомства стало приводом для жартів серед користувачів соцмереж.

"Так ось чому керченський міст ніхто, крім секти свідків керченського мосту, не бачить!" - нагадують про тривале будівництво моста, який з'єднає Росію з окупованим півостровом Крим, в Twitter Єва Луганда.

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...