Так же роблять усі "слуги": Віце-прем’єр Кістіон не розуміє, чому народ так обурив будиночок його сина у Вінниці

​Кістіон запевняє, що той будинок навіть не двоповерховий.

Будинок сина віце-прем'єра Кістіона. Фото:http://glavcom.ua/

Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон не розуміє, чому журналісти зробили сенсацію з будинку його сина у Вінниці. Про це він сказав в інтерв’ю Главкому щодо розслідування програми "Схеми" про "бастіон Кістіона", інформують Патріоти України.

Зокрема, в сюжеті йшлося про те, що будинок розташований на землі, яку комунальне підприємство "Вінницяоблводоканал" під керівництвом Кістіона безоплатно роздавало під приватну забудівлю. І ділянка площею 1000 квадратних метрів дісталася Юрію Пиндику, який працював тоді водієм в обладміністрації.

"Теж мені сенсація. Уперше ця інформація була написана практично в тій же інтерпретації ще коли я був призначений на посаду першого заступника міністра регіонального розвитку. Юридичного відношення ані до землі, ані до будинку я не маю (будинок оформлений на сина віце-прем’єра Дмитра Кістіона, - Ред.).

По-людськи, так, я допомагав разом із сватом сину будуватися там. Але це 10 соток. Це що, тисячі гектарів, що це так усіх обурило? Показали той будинок з усіх боків. Так подали, що це наче палац. А він насправді навіть не двоповерховий у правильному розумінні. Просто мансарда зроблена як жиле приміщення, і гараж збоку добудований. Усе", - сказав Кістіон.

На запитання, чому Пиндик, згідно з відкритими реєстрами, досі є власником тієї землі, віце-прем’єр повідомив: "Ну, я тут не винен. Земельну ділянку ми купували разом зі сватом через нотаріуса. Чому це не внесено до Державного реєстру, чому не внесені відповідні зміни щодо власника, я не знаю.

При тому, коли вводили вже будинок в експлуатацію, була відповідна процедура. Там земельна ділянка правильно оформлена. Лише в реєстрі чомусь немає цієї інформації. Але якщо б земельна ділянка не була правильно оформлена, будинок не ввели б в експлуатацію".

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...