"Так званих "журналістів" теж можуть стратити": Офіцер США нагадав пропагандистам Кремля про їхні злочини

Російські ЗМІ є співучасниками в агресії Кремля, і це усім очевидно.

Гаррі Табах. Фото: соцмережі.

Робота російських засобів масової інформації - це злочин. Подібні дії можуть привести журналістів РФ на новий Нюрнберзький процес. Про це розповів капітан ВМС США Гаррі Табах, передають Патріоти України.

Він нагадав, що для страти на такому трибуналі не потрібно бути вбивцею - досить статусу пропагандиста. "Я хочу сказати тій же Симонян. Зрозумійте, ви - співучасник в криміналі. І коли-небудь, можливо, буде Нюрнберзький процес. А на ньому одного чоловіка засудили до повішення і повісили, а він не видав жодного наказу про вбивство когось, сам ніколи і нікого не вбивав. Він був просто пропагандистом, просто так званим "журналістом", - пояснив Табах.

Він додав: російські ЗМІ є співучасниками в агресії Кремля. Сам же Табах не бажає проходити у цій справі навіть як свідок. Як приклад він розповів, як одного разу був запрошений на телепередачу "60 хвилин" на каналі "Росія-1".

"Я сказав: мені треба подивитися, що це, тому що все-таки це російський канал, прямий ефір. Я включив - я дивився буквально 15 хвилин. Потім вимкнув і сказав: ні, я не буду учасником цього криміналу. Тому що мені все одно не дадуть сказати те, що я хочу, а участь я візьму в прямому криміналі", - пояснив капітан. Тому, за словами Табаха, відтоді він не дає жодних інтерв'ю російським телеканалам.

Джерело: Обозреватель

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...