"Такі люди побудують нашу державу Сильною і Незламною!": Роман Зозуля привітав українських волонтерів

Відомий футболіст-патріот висловив слова подяки людям, які вкладають свою душу та працю в те, щоб зробити українську армію сильнішою.

Роман Зозуля. Фото:Інтерфакс

Український футбольний нападник Роман Зозуля подякував волонтерам за підтримку бійців АТО. У Міжнародний день добровольців футболіст "Альбасете" відзначив їх внесок в боротьбу нашої країни з військовою агресією Росії. Про це він написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

"Друзі! Вітаю вас з Днем волонтера! Дякую кожному, хто вніс хоч краплю своєї душі і праці в те, щоб зробити нашу армію сильніше. Завдяки волонтерам, наші хлопці знають, що таке тепло і турбота. У них є форма, калліматор, взуття , тепловізори, машини і багато іншого. Тільки такі люди побудують нашу державу Сильною і Незламною!" - йдеться в повідомленні футболіста.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...