"Такого не було ніколи", - найманець "Вагнера" розповів деталі смертельного удару США по тисячі "ихтамнетов" Путіна в Сирії (відео)

Ілюстрація: ЗМІ

В інтернеті з’явився аудіозапис інтерв'ю одного з російських найманців приватної військової компанії "Вагнер", який вижив після авіаударів силами США в Сирії 7 лютого. Запис опублікував соратник терориста Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) Михайло Полинков, якому вдалося поговорити з бойовиком у госпіталі, повідомляють Патріоти України.

Раніше стало відомо про здійснений 7 лютого авіаудар коаліції в Сирії, жертвами якого стали близько 200 бійців армії союзників президента країни Башара Асада. За даними джерел, у Сирії загинули також російські найманці "Вагнера".

Як розповів найманець "Вагнера", перед тим як потрапити до Сирії, бійці укладають контракт із якоюсь фірмою "Європоліс" як "господарники, геодезисти, топографісти". "Відмовляємося від орденів, медалей, і їдемо в Сирійську Арабську Республіку "ознайомитися з політичною атмосферою", - розповів російський найманець.

Він також повідомив, що під авіаудар 7 лютого потрапили 3 загони загальною чисельністю до 800-900 осіб. Серед них була група найманців, які раніше воювали на Донбасі на стороні терористів "ЛДНР". "Танковий підрозділ був, тилові всілякі, артдивізіон, міномети...", – розповів найманець.

Боєць "Вагнера" також повідомив, що він із іншими найманцями форсували річку Євфрат за кілька днів до зіткнення з військами США, а на вечір 7 лютого біля них був "запланований штурм", який і завершився повним розгромом.

"Американці в будь-якому випадку знали, що там росіяни... Там тільки російська мова в ефірі була", – висловив переконання боєць, наголосивши, що "втрати в Сирії були кожного відрядження, але такого ще не було ніколи".

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...