Таки дочекались: Через борги за комуналку в українців починають відбирати житло

За статистикою перше, на чому економлять громадяни, коли усе дорожчає, - комуналка. 45% платіжок за жовтень лишилися неоплаченими. Саме тоді українці вперше відчули нові тарифи.

Борги за комунальні платежі можуть призвести до конфіскації житла. Фото Житомир.infoВідтак, на кінець 2016 року загальний борг українців за комунальні блага зріс. І за результатами грудня сягнув понад 20 мільярдів гривень. Це майже два річні бюджети такого мімільйонника, як Дніпро, зазначають Патріоти України.

Але перші рахунки 2017 року підняли волосся дибки у прямому розумінні цього слова. Принаймні, журналісти на власні очі побачили рахунки на 4, 6 і навіть 10 тисяч гривень у простих киян за звичайне житло. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

Минулого року вже був прецедент, коли за несплату за комунальні послуги суд забрав квартиру. Це сталося в Луцьку. Місцева влада планує цього року виселити за борги мешканців ще 13 квартир та через суд відібрати житло.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...