Таких треба знати в обличчя: Чоловік в центрі Херсона намагався зірвати вишиванку з пам'ятника "Небесної сотні"

Чоловік був напідпитку і не міг чітко пояснити причину своїх дій. Все, що зрозуміли поліцейські, так це те, що "в Афганістані немає вишиванок".

Чоловік напідпитку намагався зірвати вишиванку з пам'ятника Небесній сотні. Фото:http://kherson.net.ua/

Вчора вдень, 20 серпня, співробітники поліції спільно з представниками Правого Сектора затримали чоловіка на площі Свободи у Херсоні, який намагався зірвати вишиванку на пам'ятнику "Небесної сотні". Про це пише місцевий сайт Kherson.net.ua, передають Патріоти України.

Чоловік був напідпитку, він не міг чітко пояснити причину своїх дій. Все, що зрозуміли поліцейські, так це те, що "в Афганістані немає вишиванок". Незабаром на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що зловмисник проходив лікування в психоневрологічних закладах.

Через деякий час до місця події підійшов чоловік у чорному одязі і спробував "зам'яти" питання, але нічого не вийшло. Правопорушник спільно з поліцією відправився в місцеве відділення.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...