"Там дивно. Ніколи настільки не хотів якомога швидше опинитися вдома" - американського ведучого шокував візит у Росію (відео)

За словами сатирика Стівена Колберта, за ним та знімальною групою кожен день велося спостереження, наче за шпигунами.

Скрін відео

Американський сатирик і ведучий CBS News Стівен Колберт, який відвідав Росію, заявив, що ще ніколи не хотів так сильно повернутися додому. Про це він заявив в своєму вечірньому шоу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Inosmi.info.

"Я, звичайно, раніше теж знімав передачі за кордоном, але ніколи настільки не хотів якомога швидше опинитися вдома ... Просто там (в Росії. - ред.) дивно. Дивно. Тому що ти знаєш, що є речі, які тобі не можна говорити, місця, куди не можна ходити", - зазначив Колберт.

Він також жартома подякував усім, з ким довелося зустрітися під час поїздки в РФ.

"Я хочу сказати спасибі всім людям, яких ми зустріли в Росії, починаючи з агентів уряду, які кожен день ходили за нами по п'ятах, до акторів масовки з "Джона Віка" з руками в татуюваннях, які чергували у вестибюлі. Один з цих мордоворотів навіть стояв у мене прямо за дверима. Тому я б хотів подякувати нашій фармацевтичній промисловість за те, що допомагала мені спати вночі", - пожартував сатирик.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...