"Там є трупи, у яких півобличчя немає": Свідок масового вбивства в Тверській області розповіла моторошні деталі (відео)

Дівчина, якій пощастило залишитися живою, розповіла, як 45-річний москвич розстрілював людей.

Дачна ділянка, де стався злочин  Фото: tver.sledcom.ru.21-річна дівчина стала свідком масового вбивства в садовому товаристві селища Рєдкіно Тверської області Росії. Її інтерв'ю показує телеканал "РЕН ТВ", передають Патріоти України.

Вона сказала, що стрілець убив її хлопця, його бабусю й друзів.

"Прийшов якийсь ненормальний і просто всіх розстріляв", – згадує дівчина, яка стверджує, що раніше не бачила вбивцю.

За її словами, у людей не було шансів вижити.

"Він був налаштований дуже серйозно. Або бив дулом, або стріляв в упор. Там є трупи, у яких просто півобличчя немає. Половина людей перебувала на вулиці, яких він відразу вбив, половина – у будинку. Відразу вбив сімейну пару, потім убив 92-річну бабусю, ветерана війни", – розповіла вона.

Дівчина вважає, що їй пощастило.

"Я встигла сховатися під ковдру. Він заходив у кімнату двічі. Він не знав, що я є. Він просто дивився, чи є хто-небудь. Я бачила й чула, як він трупи перетаскував, як добивав. Хрипіли всі. Я все чула. Ця мерзота руки мила. Я бачила, як він вбивав", – заявила свідок, ім'я якої телеканал не називає.

У ніч на 4 червня в одному з дачних кооперативів у Тверській області було вбито дев'ять осіб. Вісім із них – на території дачної ділянки, дев'яту жертву, жінку, знайшли в багажнику автомобіля, злочинець намагався змусити її викопати могилу, а потім убив.

Підозрюваного – 45-річного жителя Москви – затримано.

Конфлікт стався під час побутової сварки. За даними "РЕН ТВ", під час застілля люди стали жартувати над москвичем, засумнівавшись у його словах, що він служив у десантних військах.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...