"Там сейчас волчье время, сумасбродица и паника в элитах​": Вороненков в останньому інтерв'ю шокував зізнаннями про Держдуму РФ

Екс-депутат наголосив, що у Держдуму приходять недурні люди, які все розуміють, але вони заручники: якщо хочуть утриматися на плаву, мати дохід - будуть голосувати так, як треба Кремлю.

Денис Вороненков. Фото:Кореспондент.netБлизько двох третин депутатів Державної думи РФ попереднього скликання виступають проти агресії Росії проти України. Про це в інтерв'ю виданню Гордон незадовго до загибелі заявив екс-депутат Держдуми, який прийняв громадянство України, Денис Вороненков, зазначають Патріоти України.

За його словами, з 450 колишніх народних обранців його точку зору щодо війни з Україною поділяють "чоловік 300".

"В Госдуму приходят все понимающие неглупые люди, но они заложники: если хотят удержаться на плаву, иметь доход – будут голосовать так, как надо Кремлю. Уже пять моих бывших коллег по парламенту покинули Россию. В Украину переехать побоялись, перебрались в балтийские страны и Великобританию", - пояснив він.

Вороненков підкреслив, що зараз в Росії "волчье время, сумасбродица и паника в элитах".

"Никто толком не знает, что дальше. Все вокруг подвергаются преследованиям, некоторые уже в тюрьме, другие – сидят тихо и боятся. В России практически на каждого политика и экономически активного гражданина есть уголовное дело", - додав він.

Як відомо, у 2016 році Вороненков втік в Україну через "незаконне і несправедливе" кримінальне переслідування з боку російських силовиків.

Пізніше колишній депутат підтвердив, що отримав громадянство України і не збирається повертатися в Росію найближчим часом.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...