"Тебе, тварь, не жить! Уничтожим!": Брат загиблої поліцейської Ольги Макаренко звернувся до Пугачова (відео)

Влад Щербан, не дивлячись на непоправну втрату у сім'ї, гордий за сестру.

Ольга Макаренко. Фото: novynarnia.com.

Брат загиблої вчора, 25 вересня, в Дніпрі поліцейської намагається усвідомити трагедію і підібрати хоч якесь пояснення тому, що сталося. Чоловік убитий горем, але в той же час гордий за сестру, яка не побоялася дати відсіч запеклого вбивці і оборонялася наскільки вистачало сил при її важких пораненнях. "У нашій сім'ї непоправна втрата, загинула Олечка при виконанні. Тобі, тварюка, не жити. Знайдемо і знищимо", емоційно написав на своїй сторінці в Facebook Владислав Щербан, передають Патріоти України.

Чоловік також пише, що саме завдяки його сестрі так швидко вдалося зловити Пугачова, оскільки поранений злочинець не зміг би довго ховатися і змушений був сам прийти до медиків Дніпра за допомогою.

"Оля була справжнім копом. Все-таки встигла тварі кулю в живіт всадити", - написав Щербан в коментарях.

Як відомо, сьогодні, 26 вересня, розпорядженням мера Бориса Філатова в Дніпрі оголошений траур.

"Борис Альбертович, спасибі за підтримку. Оля завжди пишалася, що вона поліцейський. Мені сестрички буде не вистачати", - написав у коментарі до посту мера Владислав.

У Ольги Макаренко залишилися двоє синів і чоловік. У загиблого напарника Артема Кутушева - 3-річна дочка і дружина.

Як повідомляли Патріоти України раніше, вранці 25 вересня в Дніпрі біля автовокзалу водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив патрульного поліцейського. Злочинець зник з місця події.

Співробітник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці.

Пізніше в лікарні померла поранена злочинцем Ольга Макаренко.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у вбивстві поліцейських в Дніпрі затримали з пораненням. Ним виявився Олександр Пугачов.

Він зараз перебуває в одній з лікарень Дніпра, куди звернувся за допомогою внаслідок поранення під вигаданим прізвищем. Поліція взяла його під охорону і найближчим часом йому буде оголошено підозру.

Пугачов мав посвідчення учасника АТО, видане після оголошення в розшук.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...