"Тебе знову поб'ють, якщо не забереш заяву. Краще б тебе вбили" - Матір побитої в Чернігові підлітками школярки розповіла про погрози (відео)

У поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 296 ч. 2 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене групою осіб), яка передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Скрін відео

Школярці Поліні Малоштан із Чернігова, яку по-звірячому побили підлітки, надходять погрози. Про це розповіла мама дівчинки Валентина Малоштан в ефірі програми "Говорить Україна" на телеканалі "Україна", зазначають Патріоти України.

За словами жінки, Поліні відкрито погрожують побиттям, якщо не забере заяву з поліції.

"Відкрито говорять: "Краще б тебе вбили". Вчора прийшла смс із цим текстом", – розповіла мама дівчинки.

"Тебе знову поб'ють, якщо не забереш заяву. Потрібно було все тихо вирішити", "Шкода. Що тебе не забили до смерті", "Ну слухай, таких розбірок тисячі. Навіщо все ускладнювати", – пишуть учасники банди Поліні у соціальних мережах.

Як відомо, поліція почала розслідування побиття школярки за статтею 125 КК (Умисне легке тілесне ушкодження), а відео, поширене в соцмережах, долучено до кримінального провадження.

Пізніше в поліції повідомили, що кримінальне провадження перекваліфікували за статтею 296 ч. 2 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене групою осіб), яка передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...