Теоретична частина вже відпрацьована: Американці приступили до роботи над безсмертям

​Фахівці з Техаського університету вже знають, як в теорії можна це зробити. Потрібно просто перемістити свідомість і всю накопичену протягом життя інформацію з вмираючого тіла в нове, створене спеціально для цього.

В принципі, ідея не нова, зазначають Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Письменники-фантасти висловлювали її ще 100 років тому або навіть більше. А ось на практиці її реалізувати буде складно. Поки технології не досягли необхідного рівня. Дослідники планують провести ряд експериментів. На даний момент вони набирають добровольців, готових взяти в них участь.

За словами вчених, вони навіть приблизно не уявляють, що будуть робити. Фахівці вважають: можливість переносити свідомість з'явиться через 29 років. А американський фізик і популяризатор науки Мічіо Каку впевнений, що люди зможуть знайти безсмертя за допомогою інтернету.

За його словами, в кінцевому підсумку інтернет перетвориться в мережу мізків - мозок-мережу. За допомогою неї ми зможемо ділитися в мережі думками і емоціями. В майбутньому у кожної людини буде два "диска" - із записом його генома і з записом "конектома" (карти зв'язків нервової системи зі спогадами, відчуттями і особистістю). Навіть після смерті наш геном і карта нашої свідомості збережуться.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...