Теоретична частина вже відпрацьована: Американці приступили до роботи над безсмертям

​Фахівці з Техаського університету вже знають, як в теорії можна це зробити. Потрібно просто перемістити свідомість і всю накопичену протягом життя інформацію з вмираючого тіла в нове, створене спеціально для цього.

В принципі, ідея не нова, зазначають Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Письменники-фантасти висловлювали її ще 100 років тому або навіть більше. А ось на практиці її реалізувати буде складно. Поки технології не досягли необхідного рівня. Дослідники планують провести ряд експериментів. На даний момент вони набирають добровольців, готових взяти в них участь.

За словами вчених, вони навіть приблизно не уявляють, що будуть робити. Фахівці вважають: можливість переносити свідомість з'явиться через 29 років. А американський фізик і популяризатор науки Мічіо Каку впевнений, що люди зможуть знайти безсмертя за допомогою інтернету.

За його словами, в кінцевому підсумку інтернет перетвориться в мережу мізків - мозок-мережу. За допомогою неї ми зможемо ділитися в мережі думками і емоціями. В майбутньому у кожної людини буде два "диска" - із записом його генома і з записом "конектома" (карти зв'язків нервової системи зі спогадами, відчуттями і особистістю). Навіть після смерті наш геном і карта нашої свідомості збережуться.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...