Тепер - тільки українська: Персонал "Піца ветерано" обслуговуватиме клієнтів державною мовою

За будь-яке російське слово у робочий час на працівників закладу будуть накладати штраф.

У "Піца ветерано" обслуговуватимуть виключно українською. Фото:NewsOboz

Від сьогодні усі співробітники закладу “Піца ветерано” обслуговуватимуть клієнтів та спілкуватимуться між собою на роботі винятково українською мовою. Про запровадження нового правила для персоналу повідомив у Facebook власник піцерії Леонід Остальцев, інформують Патріоти України.

“За будь-яке російське слово [серед персоналу] в піцерії буде штраф – 1 гривня. В кінці місяця штрафи йтимуть на допомогу армії у фонд "Повернись живим"“, – написав Остальцев.

Він наголосив, що в неробочий час усі працівники спілкуються тією мовою, якою їм зручно, але всередині закладу – тільки українська.

“Мене це правило стосується в першу чергу – тому я починаю від сьогодні :)” – додав засновник мережі “Піца ветерано”.

Проект піцерій, кав’ярень та інших закладів “Ветерано”, заснований Леонідом Остальцевим, допомагає ветеранам АТО відкрити власну справу, знайти роботу та адаптуватися у мирному житті.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...