"Тепло на душі, коли жар гребеш чужими руками", - радник Порошенка про "войовничість" депутатів і про те, чи потрібен Україні Донбас

Відновлення бойових дій на Донбасі з ризиком його переходу в набагато масштабніше військове зіткнення з Росією є лише одним з двох можливих наслідків небезпечного депутатського піару, вважає радник Порошенка.

Олег Медведєв. Фото:obozrevatel.com

Радник президента України Олег Медведєв повідомив, що близько 20% українців бажають позбутися Донбасу. Про це Медведєв написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Ура-патріотизм і войовничий запал "до переможного кінця" легше демонструвати з парламенту з головним з депутатських імунітетів - імунітетом від мобілізації. Зі стін Верховної Ради на полі битви дехто дивиться як на кіно, не вистачає хіба що попкорна. Така собі гра в солдатики.

Ті, хто заради дешевого піару торпедують Мінськ, знають, що якими б не були наслідки, їм на передову не йти і мандати на військові квитки не змінювати. Тепло на душі, коли жар гребеш чужими руками", - нападає на всіх незадоволених мінськими угодами радник президента.

"Втім, відновлення бойових дій на Донбасі з ризиком його переходу в набагато більш масштабне військове зіткнення з Росією є лише одним з двох можливих наслідків небезпечного депутатського піару. Інший варіант - це глибока і безповоротна заморозка конфлікту.

Звичайно, коли вже на те пішло, то краще заморозити, ніж розкочегарити. Але в обох випадках ми втрачаємо окуповані райони назавжди. Близько 20%, згідно з опитуваннями, вважають, що нам краще позбутися Донбасу", - оперує цифрами Медведєв.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...