Терористи "ДНР" затримали неповнолітню дівчину за символіку "Азова" (фото, відео)

16-річна Валерія Мазуренко була затримана 2 січня під час перетину контрольного пункту в'їзду-виїзду "Гнутово".

Валерія Мазуренко. Фото: соцмережі

Бойовики терористичної організації "ДНР" затримали неповнолітню мешканку Донецька, яка провозила заборонені сепаратистами матеріали. Про це повідомляє один з підконтрольних "ДНР" ресурсів, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, 16-річна Валерія Мазуренко була затримана 2 січня під час перетину контрольного пункту в'їзду-виїзду "Гнутово". Як розповіла на допиті дівчина, її затримали у зв'язку з тим, що вона перевозила стікери громадянського корпусу "Азов" та інших організацій, пов'язаних з полком. За словами Мазуренко, стікери вона планувала залишити вдома в Донецьку.

Бойовики також опублікували відео, на якому дівчина висловлює своє ставлення до євреїв у влади" і заявляє, що, на її думку, керувати країною має народний депутат України, голова партії "Національний фронт" Андрій Білецький.

У соціальних мережах затримана мешканка Донецька неодноразово публікувала фотографії заходів ГК "Азов" і патріотичних акцій в Маріуполі Донецької області. Остання публікація в Instagram була зроблена вже після допиту бойовиками, ввечері 4 січня. На відео Мазуренко підтверджує інформацію про затримання, перебуваючи серед інших представників "Азова".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...