Терористи "ДНР" знайшли спосіб, як зірвати мітинг невдоволених шахтарів у Донецьку (фото)

У центрі окупованого міста перед акцією протесту шахтарів були влаштовані так звані масові гуляння.

Шахтарям провести протест не вдалося. Фото:http://novosti.dn.ua/

Щоб не допустити незадоволених шахтарів в центр окупованого Донецька, там влаштували масові гуляння. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Новости Донбасса.

Шахтарі не змогли провести сьогодні, 19 квітня, мітинг на площі Леніна в центрі Донецька, який раніше був анонсований в соціальних мережах. Робітники вимагають від незаконної організації "ДНР" виплати заборгованості із зарплати.

Однак ватажки терори стів знайшли спосіб перешкодити шахтарям провести акцію – на годину раніше "влада" узгодила масові гуляння з розвагами для школярів і студентів.

На площі встановлено спортивні майданчики, організований аматорський шаховий турнір, в сусідніх наметах робили зачіски усім бажаючим, продавали картини.

Близько 60 осіб зібралися на мітинг, однак побачивши, що там проходять студентські заходи, учасники акції вирушили до будівлі, де розташовується так зване "міністерство вугільної промисловості ДНР".

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...