Тест на лояльність не пройшов: Хіп-хоп виконавець Серьога образився на запитання, чому він їде до Криму (відео)

На відміну від свого загиблого земляка Павла Шеремета, білорус Сергій Пархоменко, котрий не один рік прожив у Києві, не розуміє, чому таким вчинком ображає українців.

Репер Серьога. Фото: ТСН.

Білоруський хіп-хоп виконавець Сергій Пархоменко (Серьога) прокоментував можливий виступ в окупованому Росією Криму, де проживають його батьки. Відео зі словами Серьоги опубліковано на YouTube-каналі Світське життя, передають Патріоти України.

"Якщо б запропонували, з іншого боку, я не розумію, чого б мені туди не їхати, приміром? Мене не припинять поважати в Україні, в Києві, чи в Одесі, якщо я поїду у Крим. Бо там є люди, які хочуть зустрітися з артистом. Не розумію, чому треба ставитися до цього з особивою політичною позицією", - сказав музикант.

На коментар ведучої, що в Севастополі (де живуть батьки Серьоги), де базується Чорноморський флот РФ, почалася окупація Криму, хіп-хоп виконавець дав вельми емоційну відповідь. "Почалося все з того, що у бідній Україні та бідній Росії немає хлопців, які всіх піднімуть. Немає хлопців, які реально готові зробити щось для народу ось там, нагорі, а є тільки вори та зрадники. Та вбивці. Ось це покажи. Ось з чого все розпочалося", - підкреслив Серьога.

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...

На черзі "Сталін": ЗСУ ліквідували в Україні майже "Дзержинського" та "Леніна"

неділя, 5 травень 2024, 8:26

Українські воїни продовжують знищувати російських загарбників. Цього разу списки "двохсотих" поповнили окупанти з культовими прізвищами. В Україні "мінуснули" Дзержинського Фелікса Едмундовича, а також повного тезку Леніна - Володимира Ілліча Ульянова,...