Ті, у кого "було": Працівників поліції Росії зобов'язали відзвітуватися про перший сексуальний досвід

Соцмережі підірвав документ про підготовку огляду морально-психологічного рівня російських поліцейських.

Співробітників поліції Росії зобов'язали відзвітуватися про перший сексуальний досвід. Фото: m.pavon.kz.

Користувачі соціальних мереж посміялися над документом, який зобов'язує співробітників поліції Ставропольського краю (Росія) відзвітувати про їх перший сексуальний досвід. Фотографією документа поділилися в співтоваристві "Мід Роіссі" в Twitter, передають Патріоти України з посиланням нга Нескучные новости.

"Прошу в срок до 14:00 01.04.2016 г. предоставить в штаб ГУ МВД по Ставропольскому краю информацию о первом сексуальном опыте сотрудников экспертно-криминалистического центра ГУ МВД России по Ставропольскому краю с указанием места, времени суток получения первого сексуального опыта, возраста сотрудника и испытанных ощущениях”, - йдеться в документі.

"Испытали чувство глубокого удовлетворения!", - відзначили у групі.

"Фото и видеоотчёт, жалко, что не нужно предоставлять!", "Назначена ли участникам этого цирка психиатрическая экспертиза?", "Сексуальная переаттестация сотрудников полиции. Право первой ночи каждому начальнику РОВД", "1 апреля уже прошло", - коментують користувачі.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...