"Это ошибка": У Росії перемогу на дільниці опозиційної партії "ПАРНАС" не визнали, назвавши результати "інцидентом"

"Інцидент" стався на дільниці № 2756 у станиці Родниківській Курганінського району на Кубані.

Ілюстрація:www.kurer-sreda.ru

На Кубані "Партія народної свободи" (ПАРНАС) стала переможцем на виборах в Держдуму РФ на одній з сільських виборчих дільниць. Як повідомляє Depo.Кубань "інцидент" стався на дільниці № 2756 у станиці Родниківській Курганінського району, передають Патріоти України.

Даний "інцидент" на дільниці назвали "помилкою". "Це питання професіоналізму (членів дільничної виборчої комісії – ред.). Хтось, викреслюючи прізвища, зайшов на квадрат, це вже само по собі є відміткою. На одній з дільниць, де це сталося, переміг ПАРНАС", - розповів глава Виборчої комісії Краснодарського краю Олексій Черненко.

На загальні підсумки голосування "інцидент" не вплинув. Виборчком проводить перевірку. ПАРНАС за підсумками голосування в регіоні набрав 0,54% голосів і посів 11-е місце.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...