"Это Россия, детка": Пермські школярі жорстоко побили 4-класницю через відсутність грошей на випускний

Адміністрація навчального закладу брати на себе відповідальність за конфлікт відмовилася.

Пермські школярі жорстоко побили 4-класницю через відсутність грошей на випускний. Фото: fedpress.ru.

У місті Березніки Пермського краю РФ група дітей відлупцювала та принизила свою однокласницю, бо її родина не могла зняти гроші на випускний, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зупинити побоїще допомогла жінка, яка стала свідком інциденту. "Відбила дівчинку від однокласників і однокласниць. Вони штурхали, харкали в неї на території школи в кущах, а люди проходили повз, не звертаючи уваги на те, що відбувається", - розповіла жінка, яка стала свідком інциденту.

Після того відбулася розмова з охоронницею, що працює в школі, яка заявила, що не зобов'язана стежити за дітьми на вулиці. У дівчинки в цей час йшла кров з носа і паморочилося в голові. Директорка школи, що вийшла на прохання свідка, повідомила, що медика в навчальному закладі немає.

«Нехай батьки викликають поліцію, якщо їм це треба. Вам що найбільше треба? Не ваша ж дитина», - цитує жінка керівника школи.

Нічого не добившись, вона провела дитину додому, де до побитої школярки викликав «швидку» 17-річний брат.

Жінка додала, що причиною побиття стало те, що рідні дівчинки не могли здати гроші на шкільний випускний у 4-му класі.

Постраждалу дитину та її брата виховує мати-одиначка. За даними видання, в ГУ МВС по Пермському краю почали перевірку за отриманими від свідка бійки даними.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...