"Это твой папа виноват. Ты крыса!": У Кемерово однокласники зацькували дівчинку, яка вижила під час пожежі в ТРЦ

Дитина плаче, не хоче йти в школу. Викликали їй лікаря, але батьки вважають, що для професійної допомоги потрібен психолог.

Рятувальники під час гасіння пожежі в ТРЦ у Кемерово. Ілюстрація:pravmir.ru

Дев'ятирічну доньку одного з рятувальників, які гасили пожежу в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, цькують однокласники за те, що вона вижила в той час, як інші загинули. Як заявив чоловік в інтерв'ю "360", його дитина через приниження відмовляється ходити в школу, зазначають Патріоти України.

За інформацією видання, в день пожежі дружина співробітника МНС разом з дочкою приїхала в ТЦ за весняним взуттям для дівчинки. На момент появи диму вони перебували в магазині на першому поверсі. І до початку масштабної пожежі встигли залишити будівлю разом з багатьма іншими.

За їхніми словами, паніки не було: навіть черевики придбати встигли. Але тепер дівчинка відмовляється їх надягати і також не хоче йти в школу.

"Вона маленька, не розуміє толком. Плакала багато, але в школу пішла. Любить вчитися. У дочки четвірки і п'ятірки. І однокласники знають, що тато у неї був у "Вишні". І тепер вона не хоче навіть виходити з дому, починає ридати, задихатися, коли намагаємося навіть вийти погуляти", - розповів батько дитини.

За його словами, однокласники буквально цькують дев'ятирічну дівчинку.

"Це твій тато винен. Ти врятувалася, а вони ні. Тато навчив, напевно, як втекти? Ти щур!" - такі звинувачення, за словами батька, щодня чує в школі його дочка-третьокласниця.

Батьки вже зверталися до вчителів з цього приводу, але їм порадили "просто почекати". Чоловік повідомив, що вони з дружиною обговорювали навіть варіант зі зміною школи.

"У школі діти її зацькували. Фізично можуть штовхнути, образити. Дочка плаче, не хоче йти в школу. Викликали їй лікаря, але здається нам потрібен психолог. Я не можу пояснити дівчинці, що не винен. Занадто складно це для неї. Вона тільки і чує від однокласників - пожежники винні, не стали рятувати"- резюмував співробітник МНС.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...