"Это вам за Севастополь": 95-й квартал відзняв пародію "Братіку" на культовий бойовик "русского мира" (відео)

Порося на прізвисько Хунта вбиває наповал російських бандитів тільки фактом своєї присутності.

Кадр з відео.

Гумористична студія "95-й квартал" зняв пародію на знаменитий українофобний фільм Олексія Балабанова "Брат-2", яка була названа просто "Братику". Посилання на відео опублікував на своїй сторінці в Facebook учасник "кварталу", шоумен Володимир Зеленський, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автори пародії висміяли імперські комплекси фанатів "русского мира", які вважають культовим фільм Балабанова. У кадрі показана альтернативна версія знаменитої кінострічки, в якій пара українців вирушає за океан в США, щоб допомогти "Брату", який потрапив у біду.

Творці пародії весело і невимушено обіграли головні епізоди, одним з яких є перестрілка українців з членами російської мафії в туалеті.

Нагадаємо, в "Брате-2" зображені українські мафіозі, яких пізніше розстрілює один з головних героїв зі словами: "Вы мне, гады, еще за Севастополь ответите".

В одній зі сцен "Братику" показано все з точністю до навпаки. А в фіналі мальовничий українець у виконанні Олександра Пікалова спускає ручне порося на прізвисько Хунта на російських бандитів, які замертво падають на підлогу. В самому кінці сцени звучить фраза з "Брат-2" про те, що доведеться відповісти за Севастополь. У новій версії ці слова набувають зовсім іншого змісту.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...