"Ми вимагаємо": Співачка Приходько записала пародію на українських політиків при підготовці передвиборчої реклами (відео)

Артистка продемонструвала, як деякі державні діячі готуються до запису своїх передвиборчих роликів.

Анастасія Приходько. Фото:starbom.comАнастасія Приходько, яка зібралася в політику, спробувала себе тепер ще в якості актриси. Правда, у власноруч змонтованому ролику. На сторінці в Facebook Приходько виклала гумористичне відео, на якому пародіює політиків, зазначають Патріоти України.

Артистка продемонструвала, як деякі державні діячі готуються до запису своїх передвиборчих роликів. У відео Приходько поправляє макіяж, зачіску і намагається ознайомитися з текстом, написаним помічником.

Слід нагадати, в кінці липня Настя Приходько заявила про свої політичні амбіції. Артистка поки не розкриває, чи піде на парламентські вибори наступного року. У той же час співачка каже, що "в думках дуже багато чого є", і пообіцяла розповісти подробиці, коли буде більш впевненою в наступних кроках.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...