"Это видео можно смотреть вечно": Опубліковано божевільне пояснення смерті Ципкалова від бойовиків (відео)

Терористи заявили, що Ципкалов вчинив самогубство, бо боявся за своє життя

Фото: "РИА"

У мережі з'явився відеозапис від терористів "ЛНР" з поясненнями загибелі радника Ігоря Плотницького, Геннадія Ципкалова. Відео опублікував на своїй фейсбук-сторінці український журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"Это видео можно смотреть вечно. "Этой ночью, понимая, что предоставленная информация несет угрозу для его жизни, Цыпкалов совершил самоубийство путем повешения".

Опасаясь за свою жизнь, покончил с собой...

Да уж, не думал Гена, когда врывался в луганскую СБУ в апреле 2014 года, что придется так умирать", - написав Казанський.

"Зіграв на випередження і всіх переграв,а перед повішенням надряпав дулю на стіні", "побоюючись за своє життя... пам'ятаю, яник так-же говорив, коли тікав. Ось він лох! А адже можна ж було просто повіситися - і всі підступи ворожі були б покарані! :)", "А версія з укро-ДРГ вапще не розглядається?І навіть жодного сміттєвоза-міномета не було?Дивно...", "а скільки ще міг видати товаришів. справжній молодогвардієць. але сам загинув товаришів не здав", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...