Это же правое дело, как борьба с фашизмом: Охлобистін зібрався вступити в ряди терористів "ДНР"

За словами актора, він міг би стати рядовим, причому готовий вступити в ополчення тільки за призовом.

Іван Охлобистін з бойовиками "ДНР". Ілюстрація:112.uaСкандальний російський актор Іван Охлобистін висловив готовність вступити в ряди терористів "ДНР" для участі в бойових діях на сході України. Про це повідомляє радіостанція Говорит Москва, передають Патріоти України.

За словами актора, він міг би стати рядовим.

"Вряд ли я стал бы медиком, потому что я не медик. Вряд ли замполитом, потому что не имею соответствующее образование. Что-нибудь рядовое, как все обычные люди. Я человек простой", - заявив він.

При цьому Охлобистін підкреслив, що готовий вступити в ополчення тільки за призовом.

"Я же священнослужитель, хоть и под запретом, мне нельзя оружие носить. Если бы это не препятствовало... По большом счёту, если произойдет какой-то призыв, возникнет необходимость, то можно не сомневаться. Это же правое дело, как борьба с фашизмом. Но мне кажется, что эффективнее я здесь", - сказав прихильник "русского мира".

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...